Na Zvíkov za piráty či na okružní plavbu

Foto: archiv Orlická lodní doprava

ORLICKÁ PŘEHRADA – „Pozor, piráti na pravoboku!“ Právě tímhle výkřikem posádky začíná pirátské dobrodružství na palubě lodi Lipno nebo Carina. Tu během velké okružní plavby okolo hradu Zvíkov přepadne pirátská kocábka a ukořistí sladký poklad ukrytý na její palubě. Pokud ho chtějí dětští členové posádky získat zpátky, musí splnit pirátské úkoly…

           

Chcete i vy s dětmi zažít nefalšované pirátské dobrodružství? Vydejte se za nimi na lodích. Z přístaviště Zvíkov se vyráží vstříc pirátům každou sobotu. Plavba je ideální pro rodiny s dětmi, ale na své si přijdou i dospělí. Ještě před přepadením na ně čeká kratší, ale poutavý výklad o staré řece, historii tajemného hradu Zvíkov a jeho okolí.

Doba plavby je 50 minut.

Čas vyplutí program a den konání:
13:00 Přepadení piráty – dobrodružství středa a sobota
14:00 Přepadení piráty – dobrodružství středa a sobota

Cena: 200,- dospělí; 120,- děti od 3 – 15 let;

Rezervace pomocí SMS zprávy na číslo: +420 775 777 987

Kromě pirátského dobrodružství lze vyplout i na vyhlídkové plavby okolo Orlíku a Zvíkova.

Vyhlídkové plavby okolo Orlíku

V sezóně vyplouváme každý den kromě pondělí v přesně stanovené časy a vždy z přístaviště zámku Orlík. Na palubě lodi je možné zakoupit lehké občerstvení.

Jízdní řád platí od 29.6. do konce srpna 2019: denně kromě pondělí

čas vyplutí okruh čas přistání
11:00 Velký okruh 35 min. 11:35
12:00 Velký okruh 35 min. 12:35
13:00 Velký okruh 35 min. 13:35
14:00 Velký okruh 35 min. 14:35
15:00 Velký okruh 35 min. 15:35
16:00 Velký okruh 35 min. 16:35
160,- dospělí a 80,- děti

Vyhlídkové plavby okolo Zvíkova

V sezóně vyplouváme každý den kromě pondělí v přesně stanovené časy a vždy z přístaviště hradu Zvíkov. Na palubě lodi je možné zakoupit lehké občerstvení

čas vyplutí okruh čas přistání
10:15 Malý okruh (Zvíkovský most – Otava ) 35. min. 10:50
11:00 Malý okruh (Zvíkovský most – Otava ) 35. min. 11:35
12:00 Malý okruh (Zvíkovský most – Otava ) 35. min. 12:35
13:00 Velký okruh (Štědronín, sv Anna) 50 min. s pirátským dobrodružstvím (pouze ve středu a sobotu) 13:50
14:00 Velký okruh (Štědronín, sv Anna) 50 min. s pirátským dobrodružstvím (pouze ve středu a sobotu) 14:50
15:15 Malý okruh (Zvíkovský most – Otava ) 35. min. 15:50
16:00 Malý okruh (Zvíkovský most – Otava ) 35. min. 16:35
160,- dospělí a 80,- děti /malý okruh/
180,- dospělí a 90,- děti /velký okruh/
250,- dospělí a 120,- děti /velký okruh s PIRÁTSKÝM DOBRODRUŽSTVÍM/
200,- dospělí a 120,- děti /velký okruh se zpíváním/

Komentáře